Boek een vrijblijvend adviesgesprek

Ik zoek al 20 jaar naar de parels onder de financiële producten. Met BrightFX brengen we deze fondsen onder de aandacht van asset managers en privé investeerders.  Laat u overtuigen en boek een adviesgesprek met mij.

Boek een adviesgesprek

Zoekt u naar een solide investering met een solide rendement?

Heeft u privé vermogen en bent u, net als veel van onze relaties, op zoek naar een investering die wat rendement betreft zoden aan de dijk zet?  De lage ( en binnenkort wellicht negatieve ) rente bij uw bank levert te weinig op om enthousiast van te worden. En met de veelvoud aan beleggingsmogelijkheden ziet u door de bomen het bos niet meer? Dit klinkt heel herkenbaar, en het is het verhaal van veel van onze relaties.

BrightFX is introducing broker van onder anderen Kapwealth Limited. Dit fonds is gespecialiseerd in forex ( internationale valutahandel ). In deze markt ( waar dagelijks 3 biljoen in om gaat ) worden winsten behaald door het handelen in verschillende valutaparen. ( Euro/Yen, Australische Dollar/Amerikaanse Dollar etc )

Alhoewel wij over toekomstige rendementen geen uitspraken kunnen en mogen doen, is het goed om te weten welke rendementen Kapwealth over de afgelopen jaren heeft behaald. Deze rendementen zijn substantieel, zoals u kunt zien op de rendementspagina.

Boek een vrijblijvend adviesgesprek

Onze adviseur Jurjen Damste helpt u graag op weg tijdens een informatief gesprek. Dan kan telefonisch, of bij u thuis of op de beleggingsclub.

Deelname mogelijk vanaf: 100.000 EURO
Uitbetaling rendement: Maandelijks
Minimum investering: 100.000 EURO